Наталія | 2017-06-15 12:14:54

геморой

Доброго дня. В мого чоловіка появилася гемороїдальна шишка, яка дуже боліла. Ми купили мазь Проктоглівенол. Через два дні появилась кровотеча, не тільки при випорожненні прямої кишки. На даний момент він немає можливості звернутися до лікаря. Прошу вас, порадьте як лікуватися далі. Дякую!

Ответы врачей 1

381
Луцик Андрей Петрович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный медицинский университет, кафедра Хирургии №1; Проктологический центр Украины; Клиника «Обериг»
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня. Швидше за все у вашого чоловіка виник точковий некроз шкіри та відбувається дренування тромбованого вузла. Боятись цього не треба. Навпаки, процес одужання йтиме швидше - в таких випадках вузол швидко зменшується в розмірах та болить значно менше. Просто продовжуйте лікування, хоча Прокто-Глівенол не сама ефективна мазь для лікування тромбозу. Краще застосовувати препарати з гепарином (Проктозан-нео, Гепатромбін-Г. та ін.).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.