Володимир | 2017-06-15 22:53:32

Проблема з кистою заднього рога медіального меніска

Доброго дня, підскажіть мені ,будь ласка, що робити в моїй ситуації. В мене була киста заднього рога медіального меніска 3 роки. Тепер, приблизно день тому, рідина з кісти витекла і спустилась нижче коліна під шкіру. Потрібно вжити дій чи зачекати, доки воно загоїться саме? Заздалегідь дякую.

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Без осмотра не можу щось стверджуватит, тим паче ви можете помилятись у своїх судженнях. Але, якщо все так, як ви кажете, то, це може, в деяких випадках і вилікувати цю кісту, а може і з'явитись знову. Як повезе. Лікування зазвичай спочатку симптоматичне і задежить від вираженності симптомів (набряк, біль, гіперемія....). Яке лікування потрібне вам (і чи потрібне взагалі) без огляду, на жаль, сказати не можу.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.