Rusia | 2017-06-16 11:38:43

Ґулька

Добрий день. Я дівчина, мені 18. 4 дні тому у мене біля анального отвору з'явилася ґулька витягнутої форми рожево-червоного кольру. Вона не надто тверда. Давніше у мене вже була ґулька але вона проходила десь за 2 дні. Тепер я відчуваю трішки дискомфорт при сидінні. При дефекації болю не відчуваю. Десь місяць до того в мене була спроба анального сексу але не вийшло оскільки дуже боліло. І кілька днів після цього я ще відчувала біль при дефекації. Можливості відвідати спеціаліста в мене немає бо в нас нема такого лікаря. Що це може бути? І як це можна вилікувати в домашніх умовах? Що б ви порадили? Попередньо дякую за відповідь!

Ответы врачей 1

381
Луцик Андрей Петрович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Национальный медицинский университет, кафедра Хирургии №1; Проктологический центр Украины; Клиника «Обериг»
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго вечора, У вас виник тромбоз зовнішнього гемороїдального вузла. Така проблема досить ефективно лікується консервативно. В традиційну схему лікування входять: 1) венотоніки (Цикло-3-форт, Детралекс. Флебодіа, та ін.) за схемою для гострих випадків; 2) мазі, що містять гепарин (Проктозан-нео, Гепатромбін-Г, гепаринова, та ін.) - 2 рази на день протягом 2-3 тижнів. Уникайте фізичних навантажень та натужування під час дефекації. Час регресу тромбозу залежить від розмірів тромба та стадії його формування і може сягати 3-5 тижнів.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.