Юрий | 2017-06-16 21:10:36

Посттравматический артрит

Добрий день,після того як зробив УЗІ правого коліна,лікар дав висновок :Посттравматический артрит правого коленного сустава,травму отримав в кінці лютого цього року,за ці 4 місяці вже 3 рази їздив пробивати коліно,викачували речовину червоного кольору,як це можна вилікувати?і скільки може перебувати рідина в коліні після того як набралася?це якось шкодить?

Ответы врачей 1

1945
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

УЗІ колінного сустава не бачить і половини можливих ушкоджень. Це сьогодні не метод діагностики. В першу чергу звернііться до лікаря травматолога, який направить вас в МРТ ц ентр в вашій місцевості на МРТ, якому можна довіряти (не робіть МРТ де попало). Можливих причин дуже багато. Але при таких симптомах як у вас МРТ (при відсутності протипоказів) - необхідно. А там вже будете лікувати у залежності від діагнозу.


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад