Альона | 2017-06-18 15:51:47

не ходим в туалет самостоятельно

Доброго дня. Моєму синочку півтора місяці. Ми спочатку близько місяця були на змішаному вигод. а потім перейшли на ГВ, і десь через 2 дні синуля перестав сам какать.Поставили свічку з гліцерину, так як живіт був як барабан , він дувся червонів і плакав, але не какав. свічку поставили через 2 дні (чекали може сам).. Покакав трохи але все лишилося без змін (твердий живіт, дуття, плач). Порекомендували градусник в попу. Перші 2 рази з переривом в сутки кала було багато. Але ось уже 10 днів малеча не ходить сама покакать, пукає все рідше. Ставимо або свічку або градусник по черзі з періодичністю в сутки як твердуватий живіт, сильно тужиться і плаче). Педіатр приписав симбітер, результату 0 за 4 дні, тепер дуфалак, за добу теж нема результату . В принципі кал жовтого кольору не дуже густий і не дуже рідкий. Але нас була алергія на суміш, висипало на щоках і невдовзі таке сталося . Зараз майже зійшло але стул не налагоджується, Підскажіть що робити?

Ответы врачей 1

86
Липовая Анна Сергеевна
Липовая Анна Сергеевна
семейный врач, педиатр
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: МЦ "Into-Sana", ул. Нижний Вал, 49-а
Добрый день! Возможно у ребёнка ферментативная недостаточность или снижено количество нормальной микрофлоры в кишечнике, слабое желчеотделение.. Проконсультируйтесь у гастроэнтеролога, откорректируйте режим дня, кормления, возможно ребёнка необходимо обследовать. Эффективность препарата дуфалак и симбитер проявляется на 2-3 неделе приёма.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.