Наталья | 2017-06-26 15:37:09

Вакцинація

Доброго дня. Дитині 5 місяців, в 3 місяці ми зробили першу прививку гексаксим, наступну через місяць пропустили через захворювання (у дитини піднялася температура до 38 і стілець став зелений з запахом, нас лікували від вірусу, від інфекції все було без результатно. У дитини постійно був вздутий живіт і стілець зелений. Коли нам призначили креон все нормалізувалося за добу. Зараз ми приймаємо креон 2 тиждень і все більш менш нормально. Чи можна робити другу прививку? Чи краще завершити прийом креону і робити пізніше?

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.

Доброго дня, 

щеплення гексаксимом можна робити одразу після одужання дитини. В даному випадку, наскільки я зрозуміла з листа, у дитини були ознаки кишкової інфекції, які вже минули. 

Креон - це фермент, який покращує травлення, він призначається нетривалим курсом для нормалізації роботи травної системи після перенесеної хвороби. 

Перед щепленням дитину має оглянути лікар-педіатр, якщо на момент огляду дитина здорова. Прийом креона не є протипоказом до вакцинації. Можна робити щеплення під час прийому креону або після закінчення курсу прийому.

Будьте здорові!

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.