Михайло | 2017-07-01 22:46:56

Мабуть грибок

Свербить шкіра в різних місцях: в косах на голові, в бровах, на обличчі, на нозі, на кінчику носа, на пальцях рук і ніг, на вусі, у вусі... (В пахових місцях не свербить ні під руками, ні між ногами). Свербить так, ніби припікає поступово, так поступово і відходить. Можна перетерпіти і не почухати. Вночі сплю спокійно - не свербить. Свербіти починає вранці в різний час. На шкірі немає нічого. Шкіра чиста. Ні тріщинок, ні почервоніння, ні рубців чи чогось помітного. Дивлюсь на місце, що свербить і нічого там не бачу навіть з лупою. Ніщо там не лазить, ніяких змін на шкірі в цьому місці. Зараз 22.30. Рідко десь засвербить злегка. А вдень, особливо в жару - часто і наполегливо. Піти до лікаря на прийом немає з чим, немає що показати. Прошу вашої поради. Може це щось психічне?

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Може бути. Є діагноз - Свербіж шкіри (неуточнений).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.