Анч | 2017-07-04 22:52:38

замороження ерозії шийки матки

Добрий вечір! Сьогодні була у гінеколога, заморозили ерозію шийки матки. Вона сказала, що через день треба прийти і ще раз заморозити. Що вона робить кріо 2 рази. Скажіть будь ласка, чи можна так швидко робити ще одне замороження азотом і для чого, якщо толком буде видно чи замороження було вдале, мінімум через місяць.? А ще вона мені виписала пробіз феміна від молочниці 15 днів сказала пити, а на 16 запхати у піхву. То можна пхати у піхву після замороження? Дякую!

Ответы врачей 1

242
Мазка Василиса Васильевна
Мазка Василиса Васильевна
акушер-гинеколог
*
Адрес: Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Нижний Вал, 49а
Добрий день. Думаю не варто використовувати препарат який не призначений для вагінального використовування. Краще використовувати свічки депантол, гінодек,муважель, обліпіхові, на вибір протягом 20 днів.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад