Олександр | 2017-07-06 13:43:24

Проблема з лівим оком

Добрий день, в мене проблема з лівим оком і тільки з ним з правим все чудово. Справа в тому що в мене робота заключається більшу частину робочого дня за ПК (майстер по ремонту ПК). Зранку після сну із зіром все чудово но після 2 годин за роботою ПК починає боліти ліве око, розмивається зображення та текст. Ходив до лікарів сказали що із зіром все добре, причиною може бути якийсь нерв.... сказали капать каплі Артелак. Місяць пройшов, каплі капав нічого не допомогло. Сходив в аптеку розказав ситуацію порадили пити вітаміни Оковіт... вітаміни закінчуються а результату знову немає. Пробував міняти монітори тоже нічого не допомогло за 10 років роботи нічого такого не було. Що можете порадити?

Ответы врачей 2

4765
Красуцкий Виктор Иосифович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, ул. Димитрова, 5 Б, Главный врач офтальмологической клиники 'Эксимер'
Телефон: (044) 238 68 00
Добрий день! Можливо у Вас порушення акомодації (як прояв комп’ютерного зорового синдрому). Проведіть комплексне обстеження зору. По даним обстеження лікар визначить необхідність курсів апаратного лікування, масажу спини, медикаментозного лікування.
495
Прохвачева Елена Станиславовна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, пр. Бажана, 12А, Клиника лазерной хирургии АИЛАЗ.
Телефон: 066-302-21-64
Шановний Олександр, заочно неможливо встановити точний діагноз та призначити ефективне лікування. Зверніться на очну консультацію в спеціалізовану офтальмологічну клініку. Бажаю одужання!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.