лера | 2017-07-06 15:34:34

короста

Доброго дня.Скажіть будь ласка, чи можна лікування вагітної бензилбензоатом (короста).Дякую

Ответы врачей 1

13529
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
дерматолог, венеролог, сексолог
*
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Можна, якщо немає алергії, та загрози переривання вагітності. Можна також використовувати перметрин, Спрегаль, але лише після консультації лікаря.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад