Анна | 2017-07-28 19:33:59

Чи патологія є ендокринною?

Доброго вечора!Якщо можна,я хотіла б з Вами проконсультуватися.Мені 23 роки.Здала кров на гормони щитовидної залози.Результати:ТГГ 2.88 мкМЕ/мл,антитіла до тиреопериксидази 18.67 IU/ml,вільний Т4 21.42 пмоль/л. УЗД щитовидної залози в нормі.Скарги на втрату ваги за 3 міс. на 10 кг при збільшеному апетиті.Зараз вага 46 кг,зріст 169 см.Постійно відчуваю тремор в руках і ногах,перебої в роботі серця,тахікардія,аритмія,"серце прямо вилітає з грудей".Тиск на протязі дня коливається від 90/60 до 130/100.Відчуваю приливи жару і при цьому кидає в холодний піт,в слідуючу ж мить стає холодно і морозить.Непербачувані напади страху,паніки.Стала дуже роздратованою,депресивною.На консультації неропатолога та психіатра патології не виялено. Ендокринолог в якого я консультувалася сказала,що не може бути підвищений Т4 при нормі ТТГ.Уже не знаю,що думати.Хотіла б дізнатися Вашу думку,як більш досвідченого ендокринолога.

Ответы врачей 1

1128
Панькив Владимир Иванович
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям

Доброго дня!
Для уточнення діагнозу перездайте аналізи в іншій лабораторії: на ТТГ, вільний Т4 і вільний Т3, а також на антитіла до рецептора ТТГ.
Зробіть ЕКГ і вкажіть частоту серцевих скорочень в спокої.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.