Віталій | 2017-07-29 14:30:55

біль в області суглоба великого пальця ноги

Доброго дня Вікторе Володимировичу. Порадьте будь-ласка. надавив (не натер) тісним взуттям в області кістки великого пальця лівої ноги. Третій день біль не проходить. Набряк, ніби й немає, лиш трохи відрізняється від правої ноги. Біль така ніби пекуча при найменшому навантаженні. Два дні пробував "народні методи": мазь Вишневського + капуста. Нажаль без змін. (45 років, зріст 180, вага 68, цукор, тиск, решта вимірів в нормі. комісійний огляд проходив в травні 2017). Дякую за поради.

Ответы врачей 1

1950
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
Якщо немає протипоказів чи алергії до компонентів, можете спробувати помазати вольтарен-гель-форте. Якщо ефект не достатній, треба приходити на огляд. Таблетки та ін. заочно призначати не можу. Взуття треба терміново хоча б ттмчасово замінити на таке, що не тисне. Можливо знадобляться аналіз крові на сечову кислоту та рентгенографія.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад