Микола | 2017-07-31 16:13:54

Перелом лучевой кістки

Доброго дня!!! Вмене перелом голоки лучевоі кістки,травма була 1 липня зробили знімки і одягнули гіпс сказали що зростеться проходив три тижні.І пішов на повторне обстеження зробили мрт зняли гіпс і сказали що потрібна операція по видаленню головки і що потрібно робити резекцію по заміні головки.Підскажіть будьласка які можуть бути наслідки і чи потрібна ризекція.Я зараз неможу розігнути руку...

Ответы врачей 2

3345
Гужевский Игорь Витальевич
Гужевский Игорь Витальевич
травматолог / ортопед
*
Телефон: 288 01 25; 067 408 21 27

Шановний Микола !

Для остаточного вирішення питання про доцільність та можливий тип оперативного втручання потрібно власними очами побачити МРТ. Конт тел 067 408 21 27.

1948
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Все залежить від ступеня руйнування/зміщення. Зазвичай в такі терміни після травми варто спочатку розробити руку  ( якщо уламки не завпжабть - без огляду я не можу це визначити), а тоді , якщо турьує, робити операцію. Але иак нн завжди. Тому иреба дивитись і випігувати індивідуально. Яещо в Києві , телефонуйте і приходьте. 


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад