Іванка | 2017-08-01 17:40:13

призначеня

Доброго дня. Чи може боліти вухо від настойки календули спиртової? Проблеми як такої лікар не бачить, є трошки увігнута барабанна перетинка(18р тому була перебита) і я на те вухо чую "як за стіною" після того як тиждень тому якось неудачно витягла фонендоскоп. Лікар назначив каплі в ніс і настойку календули спиртову у вухо. Після капель настойки я думала що оглохну взагалі, була сильна біль і чути стало ще гірше. Боюсь більше її капати.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад