Ирина | 2017-08-05 15:07:42

Лишай

Тиждень тому лікар-дерматолог сказав, що у мене стригучий лишай. Приписав фукарцин і крем дермазол по одному разу на день. Зараз плямки почорніли, засохли. Вони мають відпасти? І що робити, якщо та шкірка дійсно відпаде? Чи потрібно продовжувати мастити ііх? І ще вчора у мене з'явились ще 2 плямки, але вони не схожі на ці. Мають випуклу форму і складаються ніби з маленьких прищиків. Що це може бути і як лікуватись? І можливо Ви підкажете якісь дієві засоби від лишая? Щиро вдячна.

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
"Стригучий лишай" - це коли висипання на волосистій частині голови в вигляді очага з обломаним волоссям. Це лікується тільки протигрибковими антибіотиками всередину. На гладкій шкірі мікоз можна лікувати з поверхні, але не менше 1 місяця. Що у вас зявилося я не бачу - покажіться своєму лікарю.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.