Маряна | 2017-08-08 17:20:01

Вагітність

Доброго дня!!! Скажіть будь ласка, в мене затримка 7 днів, груди набряком і жахливо болять, збільшились круги коло сосків, тошнота, сонливість всі ознаки, але тест негативний. Чи може то бути вагітність? Дякую за відповідь.

Ответы врачей 1

128
Силаева Ольга Петровна
Силаева Ольга Петровна
репродуктолог, акушер-гинеколог
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family».
Доброго дня! Проведіть аналіз крові на ХГЛ. Якщо цифра буде більше 5 одиниць, ви вагітні. З повагою, Силаєва Ольга Петрвна, лікар-репродуктолог.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад