Юра | 2017-08-11 11:06:12

запах

Десять років тому розвівся. Партнерів з того часу не мав для сексу. Ерекція перші п'ять років була раз на два тижні, самотічна, нічна. Потяг відчував, гостріше, коли підходив час ерекції. Причина самотності, думаю, надмірний травматизм розлучення, плюс, пережите розлучення батьків. Останній рік помітив що від мене після ерекції дуже міцний запах сперми, навіть як от сік простати пахне, не те що неприємний, специфічний і часто не доречний. Триває два повні дні. Сам нічого не чую. Хіба що постіль з часом пахне. В автобусі люди помічають, на роботі помічають. Це не приховати, миюся, дух стоїть міцний. Уролог - нирки, мочовий, яєчка, простата - УЗІ нічого не виявило. РІзноманітні аналізи, кров, моча, нічого не виявлено. Може тестостерон провірити? Що це?

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Можна і перевірити, в т.ч. обстежитись на простатит, аденому. Центри нюхання, агресивності та сексуальності знаходяться поруч. Не виключено, що у вас фобія чи невроз, іпохондричний синдром, манія.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.