настя | 2017-08-17 09:36:30

вагітність

Доброго дня! У мене з моїм хлопцем був петтінг, в кінці якого хлопець кінчив з допомогою моїх рук. А тепер головне питання: Чи можу я завагітніти, якщо вологою від сперми рукою я сильно торкалася зовнішньої сторони стрінгів в районі анального отвору? І чи могло щось подолати труси і затекти туди? Овуляція повинна була бути через 3 дні.

Ответы врачей 1

6710
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте, нет наступление беременности не возможно.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад