оксана | 2017-09-25 21:49:20

манту

Доброго дня. Моїй дитині 7 років. Зробили манту, кінцева реакція 12 мм. Сказали віраж. Зробили рентген, після опису висновок легені з посиленим малюнком, корені структурні, серце в нормі. Аналіз крові нормальний. Приписали пити ізініазід і комбутамол 3 місяці. Що робити.

Ответы врачей 1

677
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
Всеукраинская Горячая линия по вопросам ВИЧ/СПИД и туберкулеза
фтизиатр, инфекционист, специалист по ВИЧ
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 0-800-50-30-80

Доброго дня. Віраж проби Манту може свідчити про інфікування дитини мікобактерією туберкульозу. В даному випадку, з метою зниження ризику захворіти на туберкульоз у майбутньому, необхідне призначення профілактичного лікування. Тому Вам варто прислухатися до рекомендацій лікаря та розпочати профілактичне лікування. Разом із протитуберкульозними препаратами рекомендовано приймати вітаміни групи В та гепатопротектор для зменшення ризику проявів побічних реакцій.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.