Вікторія | 2017-09-29 11:36:43

Надмірна вага

Доброго дня! Мені 22 роки, мій ріст 150 ,а вага 89 кг. За останні 3 роки набрала 31кг,а в додаток сильно жирніє волосся і випадає. Ще з'явилась сонність, апатія,глибокі розтягання на тілі синьо-фіолетового кольору. Підкажіть будь ласка які аналізи потрібно здати?

Ответы врачей 1

253
Таран Лилия Федоровна
Таран Лилия Федоровна
эндокринолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ 'Универсальная клиника 'Обериг''
Телефон: [email protected]
Доброго дня Вікторіє! Здайте аналіз крові на наступні показники: тиреотропний гормон, індекс вільного тестостерону, дегідроепіандростерону сульфат, пролактин, індекс НОМА, глікозильований гемоглобін, печінкові проби, ліпідограма, загальний аналіз крові. Також здайте аналіз слини на кортизол (в лабораторії отримати пробірку з ватним тампоном та жувати ватний тампон відповідно інструкції в 23 год вечора). З результатами зверніться до ендокринолога.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.