Доброго дня, допоможіть в такому питанні, 17-18 тижд. вагітності, виявлено уреоплазмоз + молочниця, наскільки це...

Есть ответ
Доброго дня, допоможіть в такому питанні, 17-18 тижд. вагітності, виявлено уреоплазмоз + молочниця, наскільки це може зашкодити дитині. Чи можна проводити лікування під час вагітності та застосовувати атибіотики Вільпрофен, тержинан, протефлазід, пімафуцин. Не знаю як мені вчинити, деже б хотіла почути Вашу думку.

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Теоретично любий фактор наколишнього середовища, в тому числі медикаменти, можуть нашкодити при вагітності. Практично, ймовірність такого впливу надзвичайно мала. Потрібно проходити нагляд у лікаря, пренатальний скринінг на хромосомні аномаліЇ, як і всі жінки, а далі все залежатиме від результатів обстеження. Ваші виділення та інфекціі на дитину не вливають.

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Це не зашкодить вагітності, а всі ті ліки, які ви привели, навпаки, можуть викликати немало шкоди. Носіть спокійно вагітність. Перед пологами можна буде скористатися проти грибковими свічками.