Надя | 2017-11-13 15:23:17

біль в нозі

Доброго дня, у мене вже майже два місяці болить ліва нога, переважно в ночі та нижче коліна, болить саме кістка і здається ніби всередині, біль такий ніби ниє.. коли сплю і пробую змінити позу сну то тоді дуже боляче в ногу віддає. що це може бути?

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64

Терміново зверніться до ортопеда-травматолога для огляду та рентгенографії. Якщо в Києві, телефонуйте 068-321-42-87 - подивлюсь і скажу. Не хочу ставити діагнози заочно. Але нічний біль цієї локалізації буває не при самих кращих діагнозах. Тому варто не відтягувати з діагностикою. Може і від хребта біль ірадіювати. Але спочатку треба виключити місцеві причини.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.