Тетяна | 2017-11-14 18:28:14

Чи потрібно призначати лікування при таких даних НСГ

Дитині 6 місяці.Результати нейросонографії: субарахноідальний простір:справа 3.7 мм, помірно розширений, зліва: 3,1 мм помірно розширений.Міжпівкульова щілина-помірно розширена до 4,6мм.Бічні шлуночки: помірно розширені: справа 7мм,зліва 7,9мм.отвір Монро 1,8мм. III-ій шлуночок: 5,4мм не розширений,Сільвієв водопровід не розширений.IVшлуночок не розширений. Субепіндимальна кіста в коронарному скані зліва Д3,4мм. Призначано лікування: сомазина по 1мл 2р/ в -45 днів, вітамін Д3 по 6 крапель 2 неділі надалі по 3 краплв, рост норма по 3 гранули 1р/д.Об-но: ОГ-45 см, В/т не напружене,шви закриті.ЧМН без особливостей. Д-з: залишкові явища ГІЕ.

Ответы врачей 1

2237
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Телефон: (8048)7500318

Нет, лечение не нужно. И те препараты, которые получал малыш, были совершенно бесполезны.


ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад