Таїсія | 2017-11-28 20:48:56

Гормональні контрацептиви

Добрий день!Таке питання до вас: мені 23 роки ,родила 2 роки тому дитину і почала пити гормональні контрацептиви Логест,по призначенню лікаря.Чоловік поїхав на заробітки на 3 місяці тому я припинила їх пити,не п'ю вже 2 тижні,планую через 3 місяці знов почати,але до лікаря не маю можливості піти,коли чоловік приїде тобі зможу піти,а таблетки хочу почати пити до його приїзду.Що ви мені б порадили?Зараз трохи тягне внизу живота ,я прочитала що таке можливо після припинення вживання таблеток,але скільки часу він має боліти?це мене насторожує.Дякую!!!

Ответы врачей 1

594
Костяева Анна Анатольевна
Костяева Анна Анатольевна
акушер-гинеколог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Добрий день. Логест Ви можете почати з першого дня менструації тоді, коли забажаєте. Живіт після відміни гормональних контрацептивів боліти не повинен. Якщо Вас це турбує, прийдіть до лікаря на огляд. Всього найкращого!
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.