Андрій | 2017-12-07 13:27:18

ВСД (Кавінтон)

Доброго дня! Потрібна Ваша поміч. В мене захворювання ВСД (робили діагностику, судини звужені в голові), також в мене нервозність, не чіткість зору, головокружіння, перебої в сердці. Лікар після обслідження мені призначив ліки (Мебікар 1таб\3 рази в день , Кавінтон 1таб\2 рази в день(10)) на 1 місяць. Мебікар я наче добре переношу. А ось від Кавінтона побічні дії, деякі були просто усилилися ( випив всього 2 рази по пів таблетки): неспокій,нервозність,депресія, головний біль, Запаморочення, ступор, дискомфорт у животі, сухість у роті, нудота, діарея, слабкість, відчуття жару. Скажіть будь ласка, що мені робити? Бо хочу дуже вилікуватися, і відновити свої судини. Можливо мені продовжувати пити, і організм пристосується до припарату і стане лекше? Чи як правильно поступити?

Ответы врачей 1

2462
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Одесса, Украина, ул. Ак.Заболотного, 27, Одесская ОКБ, кафедра неврологии ОНМУ
Телефон: (8048)7500318

ВСД -это не диагноз, это синдром, который возникает на фоне какого-то заболевания. Найдите врача, который сможет выставить корректный диагноз и после этого назначит адекватную терапию. По поводу Кавинтона- при плохой переносимости препарат обязательно ОТМЕНЯЕТСЯ.

Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.