Юля | 2017-12-12 19:57:50

Геморой

Добрий вечiр. В мого чоловiка хронiчна трiщина анального проходу. Лiкувалися 3 тижнi. Проктозан релiф ромашка кора дуба. Все якк прописав лiкар. 2 тижжнi було полегшення а далi знов те саме. Обовязково операцiя потрiбна?

Ответы врачей 2

665
Ильченко Валерий Викторович
Ильченко Валерий Викторович
хирург, проктолог, эндоскопист
*
Телефон: 097-388-50-66, ilchenko-valeriy@mail.ru, doktor-kiev@mail.ru
Добрий вечір! Загальноприйнята тактика в лікуванні хронічних анальних тріщин - операція : висічення анальноі тріщини та сфінктеротомія. Без цього тріщина буде завжди рецидивувати. Операція розриває "порочний круг". Ризик малігнізаціі хронічноі тріщини теж є вагомим фактором. Можу допомогти позбавитися від вашоі проблеми. Вилікуватися від хронічноі анальноі тріщини - це реальність! Здоров'я.
328
Луцик Андрей Петрович
*
Телефон: (097) 398-33-54
Доброго дня, ефективність консервативного лікування хронічної анальної тріщини залежить від ступеня рубцевих змін в анальному каналі. Якщо процес не дуже задавнений, ви використали ще не всі можливості консервативної терапії. Також потрібно нормалізувати роботу кишківника, щоб позбавитись закрепів.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад