Галя | 2018-01-01 21:05:18

Сифіліс

Доброго дня. Здавала аналіз на сифіліс через місяць реакція негативна, через 2,5місяці теж негативна. О.о7 Через чорити місяці є якісь прищики і шолушаться...чи варто хвилюватись. Чи то може бути сифіліс...контакт був раз. Минуло чотири місяці

Ответы врачей 1

11890
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
дерматолог, венеролог, сексолог
*
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Все може бути. Кров на сифіліс покаже через 2,5 - 3 тижні після появи твердого шанкру, якщо не приймати антибіотики.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад