Леся | 2018-01-04 12:24:33

Вагітність

Доброго дня,перший секс був в 2 день під час місячних хлопець можливо міг кінчити в мене ,не пам'ятаємо всього просто,зараз місячних майже не має,хоча менструація ще має бути один день .А також під грудьми ,нижче сосків невеличкі вени виступили.Скажіть ,що робитищоб не завагітніти і чи можливо завагітніти взагалі?

Ответы врачей 1

6135
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Общие вопросы, Главврач
*
Здравствуйте если эякулят попал во влагалище значит исключить беременность нельзя. В течении 72 часов после полового акта можно было воспользоваться экстренной контрацепцией. http://www.likar.info/gazeta/vyipusk-4-ginekologiya/article-70833-ekstrennaya-kontratseptsiya/ http://www.likar.info/gazeta/vyipusk-4-ginekologiya/article-77372-ekstrennaya-kontratseptsiya-naskolko-ona-bezopasna/ http://www.likar.info/gazeta/vyipusk-4-ginekologiya/article-64293-ekstrennaya-kontratseptsiya-v-kakih-sluchayah-primenyaetsya/

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад