Настя | 2018-01-06 21:49:10

вада серца

в 23 роки вперше діагонстовано вроджену ваду серці 2 стулковий клапн аорти +аномальні ходри камери лівого шлуночка підкажіть орієнтовну вартість операцїї в 'у'країні я розумію що це індивідуально але хоч орієновно якщо знадобиться щоб знати на що розрахлвувати .Дякую

Ответы врачей 1

286
Пророк Сергей Юрьевич
Пророк Сергей Юрьевич
кардиолог, кардиохирург
*
Адрес: г. Киев, ДУ "НПМЦДКК" МОЗ Украины
Телефон: 0638184015
На основі чого Ви вирішили, що Вам потрібна операція? Перераховані аномалії вважаються малими аномаліями розвитку і не потребують втручання. Єдине про що треба пам'ятати - двостулковий клапан є фактором ризику розвитку аортальної недостатності і аневризми висхідної аорти, проте це лише вірогідність, але не 100% гарантія.

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад