www.namail | 2018-01-13 14:07:42

Головна біль

Добрий день, вже як більше місяця щодня болить голова, постійно і безперервно. Лягаю спати з білю і прокидаюся теж з білю. Це сталося після того як після гарячої вани вийшов на вулицю з мокрою головою у холодний день. Крім головних болей інші симптоми такі: кожного ранку запухше обличчя і набрякі не сходять майже цілий день, немає сил і постійно хочеться спати, хоча сплю я не меньше 7-8 годин щодня. УЗД нирок, печінки, підшлункової, щитовидної залози, серця показали що все в нормі, але УЗД судин головного мозку показало затруднення венозного відтоку. Мені лікар виписала таблетки Луцетам 800 і Авеню 500. Приймаю вже 2 тижні нічого не змінилося симптоми такі самі. Що можете порадити?

Ответы врачей 1

2462
Чемересюк Инна Георгиевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Одесса, Украина, ул. Ак.Заболотного, 27, Одесская ОКБ, кафедра неврологии ОНМУ
Телефон: (8048)7500318
Таблетки можете не пить-они совершенно бесполезны. Сделайте КТ или МРТ головного мозга. Также необходимы лабораторные анализы крови.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.