Аліна | 2018-01-16 22:34:24

Полікістоз яєчників

Доброго вечора підкажіть на УЗД близько 1,5 року назад виявили полікістоз яєчників 3 міс. пропила нормоцикл,які контрацептивні засоби можна приймати щоб не впливали на прибавку маси

Ответы врачей 1

7
Цилицинская Наталья Алексеевна
*
Адрес: г. Киев, МЦ «ADONIS Family»
Добрий день! Я б рекомендовала Вам звернутися за консультацією лікаря-гінеколога, пройти УЗД, оскільки УЗД проводилося давно і за цим обстеженням уже важно визначити Ваш поточний стан здоров*я. Сучасні комбіновані оральні контрацептиви не прозводять до прибавки маси тіла, а навіть виводять з організму зайву рідину. Призначити потрібні Вам контрацептивні препарати я можу лише після особистої консультації та огляду. Будьте здорові!

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад