Mary | 2018-01-19 21:36:27

Біль в животі, температура, нудота.

Доброго дня. Нещодавно ввечері були дууже сильні болі вниу живота (схожа на сильний спазм).Допомогла ношпа., але проснувшись, піднявшись з ліжка зному відчула біль, хоч вже не такий потужний. Паралельно з цим часто відчуваю нудоду ( не сильну, але майже постійну, яка іноді змішується з почуттям голоду). Також надмірні газоутворення. Температура іноді дуже часто змінюється, кидає в озноб. Варіюється від 37 (зранку) до 37.5., хоча раніше температурна норма була 36.6 Продовжую на протязі дня іноді відчувати біль , як правиль з правої сторони. І постійний дискомформт в шлунку. Гінекологія сказала що в мене все добре. Що це може бути і які аналізи потрібно здати?

Ответы врачей 1

570
Путренко Людмила Викторовна
Путренко Людмила Викторовна
гастроэнтеролог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, МЦ "Into-Sana", ул. Раисы Окипной, 4б
Здравствуйте! Сделайте гастроскопию с уреазным тестом и бакпосев кала на дисбактериоз. Начинайте принимать энтеросгель по 1 ст. ложке перед сном 7-10 дней.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.