Juliana | 2018-01-30 16:40:56

Як розговорити дитину?

Як розговорити дитину, для сина 2,5 роки..він не спішить розмовляти, тільки деякі слова каже, тварин не називає, а тільки як вони говорять, ...повністю усе розуміє, пояснить що хоче, покаже пальцем, але я його розумію, хоч він і говорить на своїй мові....як допомогти дитині швидше опанувати спосіб розмови, так хочеться почути його думки щодо різних ситуацій....повторювати слова за мною не хоче, навіть у ході гри, допоможіть будь ласка!!!

Ответы врачей 1

1059
Ярош Татьяна Александровна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Телефон: 067-698-72-25
Найперше, що треба зробити - перевірити слух дитини у ЛОРа, потім необхідно звернутись до невропатолога, а після цих спеціалістів звернутись до логопеда для обстеження мовлення. Логопед надасть конкретні рекомендації згідно результатів обстеження вказаними спеціалістами.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.