Вікторія | 2018-01-30 17:31:37

Вакцинація

Доброго дня.Дуже цікавить таке питання .Сину в червні буде 4 роки.З прививок маємо БЦЖ,КПК і одну АКДС(Пентаксим)...зараз хочу робити далі всі необхідні прививки.Але наша педіатр каже,що лиш вакцина Інфанрікс підходить.А чого ж Тетраксим чи Гексаксим не підходить?у нас ж немає окремо поліо і гепатиту .А в комплексній вони ж є.То чому чекати чистий Інфанрікс і окремо ще колоти гепатит і поліо? Дякую .

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, можна використовувати комплексні вакцини, дозволені за віком, з тих, що є в наявності. Можливо використовувати вакцини Інфанрикс Гекса або Тетраксим. Гексаксим за інструкцією використовується до 2-х річного віку дитини. Щеплення від гепатиту А не є обов'язковим і робиться окремою вакциною.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.