Алла | 2018-03-05 20:17:49

Біль у руці

Здрастуйте. Раптово почалася біль у руці - нижче плеча до ліктя. Руку ніде не вдаряла. Звернулася до невропатолога, котрий назначив уколи 3 шт. (Диклофенан, Дексаметазон). Укол зробили о 14:00, а на наступний день о 10 годині ранку з'явилося сильне почервоніння обличчя. Настуні уколи вже не стала робили, оскільки сильної болі вже не було, проте була незначна. Через тиждень (сьогодні) звернулася до масажиста-невропатолога. Під час масажу стала боліти рука, а, прийшовши додому, біль сильно збільшилася. Зателефонувала тому лікарю, що робив масаж. Він сказав прийняти німесил та прийти завтра до нього, щоб зробити блокаду (моваліс, дексаметазон, нейрорубін, лізокаїн). Поясніть, будь ласка, чому в мене може боліти рука? І чи йти мені завтра на блокаду чи варто звернутися до іншого лікаря?

Ответы врачей 1

1677
Водопьянов Владимир Анатольевич
Водопьянов Владимир Анатольевич
невролог, рефлексотерапевт, мануальный терапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Тюмень, Россия, Utair, врач-невролог, парамедик UNAMID
Здравствуйте. Скорее всего радикулопатия с нейропатической болью.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.