Настя | 2018-03-12 23:05:01

возможна ли беременость

Добрий день! Допоможіть розібратися з думками щодо можливої вагітності. В самий пік овуляції( її визначаю я завжди точно) у мене з моїм хлопцем був петинг і я торкалася своїх статевих органів рукою, на якій міг бути предякулят. Зараз до місячних залишилося 2 дні, болить спина і деколи потягує живіт, є температура( але вона завжди наявна перед місячними). Найбільше боюся за овуляційний день, в який і сталася ця неприємна і турбуюча на даний момент ситуація, хоч я точно пам'ятаю, що сперми там бути не могло ніяк 100% і ніяких вивержень до того в найближчі години теж не було. А ще завтра робитиму тест на вагітність, але от думаю чи не помішає результату тесту випита мною вода ( 1.5 середні кружки). Геть здуріла, пробачте, але параноя в підлітковий період це найгірша штука. Надіюся на відповідь).

Ответы врачей 1

13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте вода ни каким образом не влияет на результаты теста. Беременность в вашем случае маловероятна
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.