Лєна | 2018-03-23 17:47:26

Варикоз

Добрий день! Підскажіть що робити. Я милась у душі гарячою волою і раптово у мене вискочили вени , утворилась така червона пояма на нозі з тих дрібненьких вен. В інтернеті сказано , що це перша стадія варикозу , але я багато рухаюсь: ходжу пішки, займаюсь танцями, відвідую спортзал. Заніше у мене бувало німіли ноги , коли сиділа в одній позі, замерзають такох стопи , коли холодна погода , та так замерзають, щопальці на ногах можуть синіти(1-2 можуть посиніти) , але потім в теплі все нормально ставало. Це дійсно варикоз? Якщо так , то до якого врача мені звернутись у лікарні?

Ответы врачей 1

238
Родионов Алексей Сергеевич
Родионов Алексей Сергеевич
сосудистый хирург, сердечно-сосудистый хирург, флеболог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Главный военный клинический госпиталь МО Украины
Телефон: 067-764-55-12
Добрий день! Не думайте одразу про погане. Це може буде абсолютно нормальна реакція організму на зовнішне подразнення (у Вашему випадку гарячий душ). Вам треба звернутись до флеболога для виключення таких діагнозів: варикозна хвороба та синдром Рейно.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.