Ольга | 2018-03-29 15:45:36

Запор

Доброго дня! Маємо проблему з запором(( Донечці 1.9 міс. хворіли кишковим грипом. Черговий лікар нам назначив лікування: смекта, субалін, дюфалак. Це ми вилічили але тепер почались запори. Донечка не може нормально ходити в туалет, кал сильно густий, туго йде. Сьогодні трошки сходила з великими зусиллями і плачем, і було в анальному отворі трошки крові. Підкажіть до кого краще з лікарів звернутись? Чи можна давати Субалін, і чи покращить він ситуацію? Даю зараз Дуфалак по 5 мл 2 рази в день.

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, з данною проблемою ви можете звернутись до педіатра або дитячого гастроентеролога. Лікар допоможе підібрати ефективне лікування. Важливим фактором налагодження випорожнень у дитини є питний режим і правильне харчування. Пропонуйте дитині частіше пити, пропонуйте страви, які містять достатню кількість клітковини (овочі і фрукти, вівсяна, перлова каші, висівковий хліб тощо) і кисломолочні страви (кефір, йогурт тощо).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.