Мария | 2018-03-29 22:09:24

узд головного мозку у дитини

Дитині 5 місяців ....у 1.5 місяців зробили узд головного мозку..виявилось,що на рівні каудо таламічних вирізок зліва тромб у фазі кісткоутворення до 5 мм,на рівні задніх рогів з обох сторін до 3 мм...скажіть при такому є якась загроза дитині?

Ответы врачей 1

124
Мирошников Александр Александрович
Мирошников Александр Александрович
невролог детский, рефлексотерапевт
*
Адрес: Клиника «Into Sana» ул. Нижний Вал, 49а, Время приема среда и пятница 16:00-20:00
Телефон: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/
Доброго дня, зазвичай УДД виявляє псевдокісти у ділянці каудо-таламічної вирізки. Можливо варто ще раз проконсультуватися з неврологом чи має місце у дитини наявність саме тромбу а не кісти. В будь-якому випадку результати УЗД чи інших методів є лише додатковою інформацією до огляду дитини неврологом. Реузльтати УЗД не є приводом для лікування. Лікувати чи ні приймає рішення лікар невролог за результатами огляду, якщо бачить відхилення у статусі дитини. Пишіть при необхідності: https://www.facebook.com/pediatric.neuro/

ВХОД или регистрация

Забыли пароль?

Войти с помощью:

Вход или РЕГИСТРАЦИЯ

Нажимая «Зарегистрироваться»
вы соглашаетесь с правилами пользования

Войти с помощью:

Назад