він пройшов курс лікування,просто йому сказали що потрібно видаляти канделоми,я б хотіла знати які наслідки,скільки...

Есть ответ
він пройшов курс лікування,просто йому сказали що потрібно видаляти канделоми,я б хотіла знати які наслідки,скільки це буде загоюватись.я також пройшла обстеження, але канделом немає,але через тиждень робитиму аналізи на папеломи тупу 16 і 18.потрібно лікувати 6,11,які його наслідки для мене?щиро вдячна Вам!

Ответы врачей

Березовская Елена Петровна

Березовская Елена Петровна

Типи 16 і 18 не мають ніякого відношення до кондилом. Про вірус папіломи людини читайте в роділі Лікар для Профі, Гінекологія. А що за лікування проходив ваш хлопець? Наслідки? Залежать від виду лікування, досвіду лікаря, розміщення кондилом, їх розмірів. В принципі, ніякої загрози здоров"ю вашого партнера немає. Крім того, це на все життя, тобто, вірус в организмі людини залишається назавжди.