Здравствуйте! Если это в вашей компетенции, подскажите, пожалуйста, права милиционера работающего в конвойной роте

Здравствуйте! Если это в вашей компетенции, подскажите, пожалуйста, права милиционера работающего в конвойной роте. Раньше это был стаж 1год за 2, бесплатный проезд, 50% льгота по оплате комуслуг, рекомендации для поступления в ВУЗ. Какого года действует на данный момент Закон о милиции? Или кому в МВД можно обратится за объяснениями?

Ответы врачей 1

Специалист
Відповідно до ЗУ “Про міліцію”
ст.22 Соціальний захист працівників міліції
Працівники міліції користуються пільгами при розподілі житла, встановленні квартирних телефонів, влаштуванні дітей у дошкільні заклади, та вирішення інших питань соціально-побутового забезпечення у порядку передбаченому законодавством України.
Працівникам міліції та членам їх сімей надається 50-процентна знижка по оплаті жилої площі, комунальних послуг, а також палива.
За працівниками міліції, звільнених зі служби за віком хворобою або вислугою років, зберігається право на пільги за цим законом.
Працівники міліції мають право на одержання кредитів на індивідуальне і кооперативне житлове будівництво в розстрочку на 20 років з погашенням 50 процентів наданої позики за рахунок відповідних фондів Міністерства внутрішніх справ України і місцевих бюджетів.
Місцеві ради можуть продавати на пільгових умовах житло працівникам міліції із знижкою до 50 процентів його вартості.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.