Вікторія | 2018-05-13 22:51:36

ознаки судомності мозку , гіперактивність

Доброго вечора.Мене звати Вікторія.В мене є синочок Артем в нього діагноз Ознаки судомності мозку,гіперактивність. Він в 2 класі вчиться на індивідуальному навчанні...проблеми в школі тому що не пише і погано читає...погана концентрація уваги...відволікається постояно...в класі ніхто з ним не друже через що він страждає...він розумний хлопчик...унсо вчителям всьо відповідає а як доходить до писання чи читання він провалює контрольні...зараз постало питання чи переводити його в 3 клас...бо контрольні всі письмові...може зможете підказати що робити...і чи це пов'язано з його діагнозом? Допоможіть будь ласка порадою...буду дуже вдячна.

Ответы врачей 1

169
Слюсарь Татьяна Алексеевна
Слюсарь Татьяна Алексеевна
психолог детский
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г.Киев, ул.Смоленская 31/33 "Центр речи - речевой центр"
Телефон: 050-843-31-08
Доброго дня. Так дійсно це пов,язано із діагнозом. Вам потрібно постійно займатися із дефектологом або психологом, щоб розвивати ці навички.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.