Марина | 2018-05-22 10:53:10

Фулікульоз чи ні? Як лікувати?

Добрий день, пане лікар. Місяць тому я народила дитину, а через два тижні по тому на сідниці з’явився гнійний прищ. Раніше до цього ніколи їх не було. Прищ був дуже болісним і червоним в його центрі було видно жовтий гній. Протягом п’яти днів прикладала компреси з іхтіоловою маззю. Гній вийшов. Але вже на іншому бедрі через 3 дні вискочив інший прищ. Потім в паху з перервою в 3 дні вискочили ще 2 прищі. Через 10 днів з появи першого прища вискочив такий прищ на нижній повіці. Але помітила на сідниці свого старшого сина теж гнійний. Витягли гній іхтіолкою. Через день з’явився ще один прищ. Підкажіть, будь ласка, це фолікуліт? Які аналізи потрібно здати? Чи альтернатива лікуванню антибіотиками?

Ответы врачей 1

17948
Бабушкин Александр Аврамович
Бабушкин Александр Аврамович
венеролог, дерматолог, сексолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г .Чернигов, Украина, ул. Киевская, 5, частный врачебный кабинет, СПД
Телефон: 8 (097) 0017623, 8 (0462) 936226
Згідно протоколу, проводять висівання гною на стафілокок з визначенням чутливості до антибіотиків (у кожного пацієнта, навіть у одній сім,ї, можуть бути різні показники чутливості!!!).
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.