Уляна | 2018-06-23 09:29:09

заор 3 міс

Доброго дня, нам 3 місяці(5кг вага), родились 2 900, доношені, повнітю на грудому вигодовуванні, в нас проблема з запором, педіатр порадив ентерожерміну і ріабал, потім знову не пакуємо прописали пробіз і дуфалак, попили і нічого, в роддомі какала, так як перше не брала грудей, то я надушувала в ротик пару капель і вона спала, а потім плакала так як хотіла їсти, то дали їй нетрілон суміш, потім я купила силіконову насадку і вона почала сати груди тільки через неї, без насадки не їсь. І вот нам вже три місяці і ніяк не можемо покупати без допомоги. Калові маси темно зелені тягучі. Що робити?

Ответы врачей 1

1247
Шевелева Анна Евгеньевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Киев, клиника "Добробут", ул. Святошинская, 3б.
Доброго дня, вам потрібно звернутись на огляд до педіатра або дитячого гастроентеролога. Закрепи у дітей цього віку частіше за все носять функціональний характер, тобто, в процесі їх лікування велике значення має налагодження харчування і догляду за дитиною. Важливо розуміти, як дитина набирає вагу (бажано знати помісячний набір), оскільки однією з причин є недостатнє харчування.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.