Наталія | 2018-06-26 21:27:23

Компресійний перелом Th12.

Доброго здоров'я всім. Я, Наталія Миколаївна, мені 60 років. Невдало підняла важке і стався компресійний перелом тіла Th12 позвонка. Це показала МРТ, що я зробила у Київській обласній. Порадьте, будь ласка, консервативний метод лікування, що мені робити. Лікар-травматолог нашої районної поліклініки просто бездар, від нього допомоги не дочекаєшся. Буду дуже вдячна за відповідь!

Ответы врачей 1

2542
Котюк Виктор Владимирович
Котюк Виктор Владимирович
травматолог / ортопед
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: ДУ «Інститут травматології та ортопедії НАМН України», відділення спортивної та балетної травми, лікар ортопед-травматолог, Медичний центр 'Добробут'
Телефон: 068-321-42-87, 044-449-35-64
В залежності від конкретного типу перелома (треба бичити знімки), вашої статури та супутніх захворювань консервативне лікування може коливатись від ходьби за допомогою милиць в спеціальному ортезі (корсеті) до ліжкового режиму з профілактикою утворення тромбів... Без знімків, огляду та бесіди з вами неможливо призначити оптимальне лікування. Телефонуйте, приїжджайте (або хоча б хтось із родичів, хто знає ваші хвороби, із знімками хай під*їде) - скажу точніше.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.