Аліса | 2018-06-27 23:13:52

Освідомлення свого положення, як жертва

Сьогодні я нарешті знайшла відповідь. Мої пошуки причини, а можливо тікання від освідомлення свого положення, або бажання зробити свого партнера нормальним. Я маю тобі допомогти нормально почати жити, прозвучала для нього, але під допомогою я не знала що мала на увазі, так як і він. Нарциссическое расстройство личности - ці три слова сьогодні відкрили очі за попередні 10 місяців відносин. Жалість витісняється радістю освідомленням, що маючи відповідь можна шукати допомогу. Я стала жертвою, жалюгідно звучить. Я боюся цієї людини, вона вишукала знов мене через 2 місяці неспілкування. Я хочу вийти з кругу, щою бути впевненій на 100% що я не повторю знову це існування. Чи можливо донести до цього злюки, що йому потрібна допомога, але не через мене Що мені робити, як зрозуміти що є я, а те що внушили утилізувати? Чи варто повертатися до оптимістичного бачення проблем? Як освідомлювати реальність проблеми, щоб знати чітко що я не накручую сама себе? Мене лякає що синдром,яким я оправдовою партнера є мій а не його.

Ответы врачей 1

8618
Мидько Андрей Анатольевич
Мидько Андрей Анатольевич
нарколог, психиатр, психотерапевт
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: Одесса, Одесский областной центр психического здоровья
Телефон: 0677008277
Суперечливий текст. Ви про стосунки з людиною яка (хто? що?)?
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.