Марина | 2018-07-05 16:14:22

Беременость

Здравствуйте подскажите пожалуйста. Беременная 35 недель угроза родов прописали свечи вибуркол. Когда встаю ребёнок давит на низ и как будто хочется помаленькому в туалет. Но на самом деле в туалет не хочется. Что это значит что скоро рожу? И сколько мне осталось до родов?

Ответы врачей 2

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня!Напишу Вам предвісники пологів. Тягучий біль у попереку і внизу живота може з'явитися на останньому місяці вагітності, тобто незадовго до пологів. Це стається через збудливість нервової системи, зміщення хребців в крижах. Також багато вагітних стикаються з розпиранням в області лобка (через великий тиск плоду на лобкове зчленування). Щоб вгамувати біль – відпочивайте лежачи, для профілактики – носіть бандаж. Збудливість матки перед пологами Багато жінок в останніх тижнях перед пологами відчувають напруження матки. Вона на деякий час стає твердою. Жінка може відчувати больові відчуття досить довго по кілька разів на день (що ближче до пологів, то частіше). Опускання живота перед пологами За 2-4 тижні до пологів вагітні можуть спостерігати явище опускання живота внаслідок опускання плода до входу в малий таз. Вам напевно стане легше дихати, оскільки діафрагма стане на місце. Помилкові перейми В останні тижні перед пологами Ви можете відчувати скорочення матки – помилкові перейми. Не переживайте, вони не є початком пологів, мають несистематичний характер, можуть супроводжуватися болем. Помилкові перейми зазвичай можуть відчувати жінки, які вже народжували. Первістки ж можуть навіть не помітити хибні перейми. Якщо у Вас почалися несистематичні помилкові перейми, постарайтеся заспокоїтися, допоможе в цьому занурення в теплу (не гарячу) ванну на 20-40 хвилин.Позиви до сечовипускання стають частішими, оскільки збільшується тиск на сечовий міхур. Так звані гормони пологів впливають і на кишковик жінки, викликаючи так зване попереднє очищення. У деяких жінок можуть спостерігатися легкі спазми в животі і пронос.
13268
Валерия Бурау, консультант likar.info
Валерия Бурау, консультант likar.info
Главврач, Общие вопросы
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Здравствуйте точную дату родов вам никто не скажет, можно только предположить и высчитать по календарю если вы укажите первый день последней менструации.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.