Мар'яна | 2018-07-06 23:06:37

Неповний аборт

Доброго дня. Жінка,25 років. Довго планували вагітність, пройшли всі аналізи( гормони, прохідність макових труб, привели в норму мікрофлору), але на 7-8 тижні вагітності почалась кровотеча і поставили діагноз "неповний аборт". Провели чистку вакуумом і призначили пів року приймати ОК "Ліндинет 30". Контрацептиви не підійшли (погане самопочуття, посилилось венозне розширення на ногах та все обличчя обкинуло прищами чого раніше не було). Після двох місяців прийому планую припинити прийом оральних контрацептивів. Підкажіть чи обов"язково наступні чотири місяці охоронятись від вагітності і які обстеження краще пройти після чистки, щоб історія не повторилась. Наперед дякую.

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Вам необхідна консультація репродуктолога,який вивчить Ваш анамнез,та виходячи з ситуації призначить Вам дообстеження,та розпише тактику лікування.Для кожного це індивідуально,тому на жаль такі речі не рекомендуються призначати по онлайн консультації, щоб нічого не пропустити.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.