Юлия | 2018-07-09 13:24:16

Зеленые выделения

Нахожусь временно в Германии, будь я в России побежала бы к врачу. Помогите с проблемой, сегодня второй день, как идут зеленоватые выделения, сопроваждающиеся зудом. Как нибудь можно преостановить это? Или что то с этим сделать без помощи врача? Здесь на прием в кротчайшие сроки не попасть. А домой в Россию только через месяц. Что я могу сделать? Может быть лекарства какие нибудь?

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
Доброго дня! Слід знати зелені або жовті виділення з піхви вказують на наявність запального процесу всередині.Зелені виділення з піхви в будь-якому випадку не є нормою, тому при їх появі слід звернутися до гінеколога для обстеження, яке включає в себе: Огляд на гінекологічному кріслі. Забор зразків виділень для подальшого бактеріологічного і бактеріоскопічного дослідження (посів, вивчення під мікроскопом). Ультразвукове дослідження органів малого тазу. Тактика лікування залежить від причини виникнення патологічних вагінальних виділень, інфекційного збудника і особливостей жіночого організму. У більшості випадків пацієнтці призначають антибіотики широкого спектру дії, до якого чутливий збудник захворювання, виняток становить лише бактеріальний вагіноз. При гардренелльозі лікування антибіотиками може тільки погіршити процес, тому лікування захворювання проводиться імуномодуляторами і препаратами місцевої дії, до складу яких входять лакто і біфідобактерії. Для зняття сильного свербежу, який може супроводжувати деяких інфекцій сечостатевих шляхів жінки, пацієнтці призначають симптоматичне лікування — супозиторії з заспокійливим ефектом, сидячі ванночки з лікарськими травами, спринцювання піхви антисептичними розчинами. Тому лікування слід починати після точно встановленого діагнозу,щоб не зашкодити здоров'ю.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.