Анна | 2018-07-10 22:56:41

Беременность

Здравствуйте. Сейчас была сегодня на узи 33-34 недели врач сказал что преждевременное созревание плаценты . Последнее время где-то месяц полтора чувствую себя неважно тошнит и частые головокружения при этом темнеет в глазах , несколько раз думала что в обморок упаду но обошлось. Гинеколог никак не реагирует. Гемоглобин 100 направили к семейному она прописала (тотема). Скажите что мне делать и насколько это серьёзно??

Ответы врачей 1

2911
Палыга Игорь Евгеньевич
Палыга Игорь Евгеньевич
акушер-гинеколог, репродуктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Львов, Украина, “Клиника репродукции человека ”Альтернатива’’
За одними тільки даними УЗД досліджень такий діагноз не ставлять. Бажано пройти КТГ плода,доплерографію, щоб з'ясувати, чи отримує дитина достатню кількість поживних речовин і кисню. Конкретної схеми лікування плаценти не існує. Все, що можуть зробити лікарі - це поліпшити її роботу і звести до мінімуму фактори, які провокують її швидке старіння.Не варто думати, що передчасне старіння плаценти не дасть можливості народити дитину в термін або природним шляхом.Вагітність при низькому гемоглобіні може протікати без якихось симптомів, але так буває не завжди. Найчастіше симптоми низького рівня гемоглобіну при вагітності проявляються практично відразу після падіння його рівня в крові. До них відносяться: Запаморочення, блідість Слабкість, зниження працездатності, підвищена стомлюваність Непритомність Задишка при щонайменшому фізичному навантаженні Підвищення частоти серцевих скорочень Ламкість нігтів Випадання волосся у великій кількості, що значно перевищує норму.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.